Αλ Χιλάλ: «Κλείνει» και τον Μίτροβιτς από την Φούλαμ

Αλ Χιλάλ: «Κλείνει» και τον Μίτροβιτς από την Φούλαμ

Η Αλ Χιλάλ δείχνει ασταμάτητη καθώς μετά τη συμφωνία με τον Νεϊμάρ είναι έτοιμη να αποκτήσει και τον Μίτροβιτς από την Φούλαμ.

Μεταγραφικό σάλο έχει προκαλέσει η Αλ Χιλάλ αφού μετά τη συμφωνία με τον Νεϊμάρ «κλείνει» και τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Φούλαμ.

Η ομάδα του Ριάντ βρίσκεται πολύ κοντά στην ενεργοποίηση μίας ακόμη «βόμβας» με τον Σέρβο επιθετικό. Το βασικό γρανάζι στο κέντρο της επίθεσης για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Σαουδική Αραβία αφού η αγγλικά ομάδα φαίνεται πως δέχτηκε την πρόταση των 40 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Άρα, εφόσον όλα πάνε καλά οι δύο τους θα γίνουν συμπαίκτες για πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται πως η Αλ Χιλάλ έχει πολλούς αστέρες στο ρόστερ της όπως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ, Νέβες και Κουλιμπαλί όντας ένα από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Ο Μίτροβιτς έχει μία σπουδαία καριέρα έχοντας παίξει στο παρελθόν στις Παρτιζάν, Άντερλεχτ, Νιουκάστλ και Φούλαμ μετρώντας 197 γκολ και 48 ασίστ σε 436 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ