Γουέστ Χαμ: Ενδιαφέρεται για τον Μαυροπάνο μετά το αδιέξοδο με Μαγκουάιρ

Γουέστ Χαμ: Ενδιαφέρεται για τον Μαυροπάνο μετά το αδιέξοδο με Μαγκουάιρ

Η Γουέστ Χαμ δεν έκλεισε τον Χάρι Μαγκουάιρ αλλά κινείται για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από την Στουτγκάρδη.

Η Γουέστ Χαμ έπεσε πάνω σε τοίχο στις συζητήσεις που είχε με τον Χάρι Μαγκουάιρ αλλά πλέον ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα «σφυριά» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Έλληνα αμυντικό με τον ίδιο τον παίκτη να αρέσκεται στην προοπτική της επιστροφής του στην Premier League. Ο 25χρονος σέντερ μπακ διανύει μερικά από τα καλύτερα του χρόνια στην Γερμανία αφού ήταν ένας από τους λόγους όπου η Στουτγκάρδη έμεινε στην Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «υπέγραψε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Ο Μαυροπάνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά ανδρώθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Άρσεναλ διέκρινε το ταλέντο που είχε ο νεαρός αμυντικός και τον αγόρασε για μόλις 2 εκατ. ευρώ. Ύστερα δόθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη και Στουτγκάρδη με την τελευταία να τον αποκτά το καλοκαίρι του 2022 για κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της ομάδας έχει σημειώσει 8 γκολ και 2 ασίστ σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας 13 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ