Πρώτη νίκη για Λίβερπουλ, θριάμβοι για Μπράιτον και Μπρέντφορντ

Πρώτη νίκη για Λίβερπουλ, θριάμβοι για Μπράιτον και Μπρέντφορντ

Πρώτη νίκη για Λίβερπουλ με «ιστορικό» Σαλάχ, θρίαμβοι για Μπράιτον και Μπρέντφορντ εκτός έδρας.

Το «κυρίως μενού» της Premier League μας επιφύλασσε γκολ και θέαμα καθώς μόλις σε 3 αγώνες επιτεύχθηκαν 12 γκολ. Νίκη με ανατροπή για Λίβερπουλ με τον Μο Σαλάχ να γράφει για ακόμη μία φορά ιστορία, θρίαμβοι εκτός έδρας για Μπράιτον και Μπρέντφορντ.

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-1

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα στην αρχή αφού έμεινε πίσω στο σκορ από το τρίτο λεπτό με τον Σεμένιο ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν ακυρώθηκε λόγω offside γκολ της Μπόρνμουθ. Ο Λουίς Ντίαζ σκόραρε με υπέροχο σουτ στο 28′ και έφερε το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σομποσλάι κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στον Σαλάχ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Αρχικά ο Νέτο απέκρουσε αλλά στην συνέχεια ο Αιγύπτιος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-1 για την Λίβερπουλ στο 36′ ξεπερνόντας στον πίνακα τον Στίβεν Τζέραρντ σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση όλων των εποχών με 187 τέρματα. Το ματς πήγε να στραβώσει με την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μακ Άλιστερ στο 58′ αλλά μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντιόγκο Ζότα σκόραρε με σχετική ευκολία δίνοντας την πρώτη νίκη των Reds στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνεται από την Αλ Χιλάλ ο Μίτροβιτς!

Γουλβς – Μπράιτον 1-4

Σε ένα πολύ κακό ματς από πλευράς Γουλβς η Μπράιτον εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και έφυγε νικήτρια από το «Molineux». Ο Μιτόμα με εξαιρετική επέλαση, πήρε την μπάλα από το κέντρο και ξεπέρασε όλους όσους βρέθηκαν μπροστά του γράφοντας το 0-1 στο 15′ που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «γλάρους» καθώς στο 46ο λεπτό ο Εστουπινάν έκανε το 0-2, πριν ακολουθήσουν δύο γρήγορα γκολ από τον Μαρς (51′, 55′) για το επιβλητικό 0-4. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Χουάνγκ Χι-Τσαν στο 61′. Στο 90+5′ ο Νούνιες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Φούλαμ – Μπρέντφορντ 0-3

Στο «Craven Cottage» η Μπρέντφορντ πήρε κεφάλι στο σκορ ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου 45λεπτου με τον Βίσα να βρίσκει δίχτυα. Ο Τιμ Ριμ έφυγε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 64′ και ο Εμπομό δεν άφησε την ευκαιρία να του ξεφύγει κάνοντας το 0-2 στο 66′ κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καμερουνέζος επιθετικός στο 90+2 όταν σκόραρε μπρστά σε κενή εστία μετά από μία εκπληκτική κούρσα του Άγιερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ