Μαυροπάνος: Πέρασε τα ιατρικά – Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την Γουέστ Χαμ

Μαυροπάνος: Πέρασε τα ιατρικά – Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την Γουέστ Χαμ

Η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου μετατρέπεται σε σίριαλ, καθώς το γερμανικό Sky ανέφερε πως ο Έλληνας αμυντικός πέρασε τα ιατρικά και τον Αούνα να τονίζει πως ξεκίνησε νέος κύκλος διαπραγματεύσεων.

Η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου βρισκόταν στον «αέρα», καθώς σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα, ο Έλληνας αμυντικός δεν πέρασε τα ιατρικά του.

Ο 25χρονος διεθνής βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για την χθεσινή (20/8) αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Τσέλσι με τις ιατρικές εξετάσεις να παίρνουν μέρος σήμερα (21/8). Ο έγκυρος δημοσιογράφος ανέφερε πως υπήρχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που θα εμπόδιζε την μεταγραφή του από την Στουτγκάρδη.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αταμάν

Λίγο αργότερα σε νέο tweet ο Αούνα τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τις δύο πλευρές να επαναδιαπραγματεύονται τις λεπτομέρειες τις συμφωνίας ώστε εκείνη να ολοκληρωθεί.

Ωστόσο,  ο Γερμανός δημοσιογράφος του γερμανικού Sky έχει διαφορετική προσέγγιση στην υπόθεση, λέγοντας:

«Πέρασε κανονικά τα ιατρικά του τεστ, ωστόσο οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Αλλά το deal θα κλείσει. Το συμβόλαιό του με τα »σφυριά» θα έχει διάρκεια έως το 2028. Η Στουτγκάρδη εισπράττει 20 εκατομμύρια ευρώ και άλλα 5 με τη μορφή μπόνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ