Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αταμάν

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Αταμάν

Όσο περνούν οι μέρες, η μεγάλη μεταγραφή που περιμένει ο Αταμάν για να κλείσει το ρόστερ του και ονειρεύεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού ολοένα και πλησιάζει.

Μετά από ένα ομολογουμένως καυτό μεταγραφικό δίμηνο στην Euroleague, οι ομάδες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και ψάχνουν 1-2 τελευταίες μεταγραφές που θα κλείσουν κάποια «τρύπα» ή θα… απογειώσουν την ομάδα. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν.

Οι πράσινοι προχώρησαν σε πλήρη αναδόμηση του έμψυχου υλικού τους και έκαναν ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ, αποκτώντας παίκτες έμπειρους αλλά και ενθουσιώδεις πρωτάρηδες σε επίπεδο Euroleague, δίνοντας παράλληλα τα… κλειδιά στον δις πρωταθλητή Ευρώπης, Τούρκο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ»

Πλέον, με όλα σχεδόν τα κομμάτια του παζλ να έχουν μπει στη θέση τους, μένει ένα τελευταίο που θα εκτοξεύσει την ποιότητα της περιφέρειας του Παναθηναϊκού και θα δώσει στον Αταμάν έναν παίκτη στο στυλ αυτών με των οποίων συνεργάζονταν στο επιτυχημένο του διάστημα στην Εφές (Μίσιτς, Λάρκιν, ΜακΚόλουμ).

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σβι Μιχάιλιουκ. Ο Ουκρανός NBAer μετά από 5 σεζόν στο NBA για λογαριασμό των Λέικερς, Πίστονς, Ράπτορς και Νικς μεταξύ άλλων βρίσκεται από το τέλος της σεζόν στη λίστα με τους free agent παίκτες της Λίγκας.

Ο 26χρονος εδώ και αρκετό καιρό κρατά στάση αναμονής, περιμένοντας κάποια ομάδα στις ΗΠΑ να του προσφέρει κάποιο συμβόλαιο, όμως ο καιρός περνάει και πέρα από φήμες, δεν έχει τίποτα απτό που να τον ικανοποιεί. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο παίκτης έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη και είναι έτοιμος να εξετάσει τις επιλογές του.

Ο παίκτης που εννοείται έχει εγκριθεί από τον Αταμάν, έχει προσεγγιστεί από τον Παναθηναϊκό, με τον ατζέντη του όχι μόνο να έχει μια εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση στα χέρια του από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά όπως φαίνεται με τον Μίχαλιουκ να το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να ντυθεί στα πράσινα.

Η τελική απόφαση του 26χρονου σμολ φόργουορντ με το φαρμακερό σουτ αναμένεται ακόμα και τις επόμενες ημέρες και όπως είναι λογικό όλοι στον Παναθηναϊκό και ιδίως ο Αταμάν, κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ