Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων με τον Ράφα Μιρ

Ολυμπιακός: Ανατροπή δεδομένων με τον Ράφα Μιρ

Ανατροπή δεδομένων για τον Ολυμπιακό και τον Ράφα Μιρ, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς η Βαλένθια τα δίνει όλα για να υπογράψει τον παίκτη.

Με τον Ολυμπιακό να διανύει ένα διάστημα συνεχόμενων αφίξεων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν ταχύτερα το ρόστερ που θα έχει στα χέρια του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (η οποία έχει ξεκινήσει), τις τελευταίες μέρες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην θέση του σέντερ φορ, έχοντας ξεχωρίσει τον Λούκας Μπογέ (Έλτσε) και τον Ράφα Μιρ (Σεβίλλη).

Νωρίτερα το πρωί, πληροφορίες από την Ισπανία, εμφάνιζαν τον Ράφα Μιρ ως πρώτο στόχο για την θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, ωστόσο τα δεδομένα ήρθε να ανατρέψει αργότερα δημοσίευμα της «relevo» όπου αναφέρει πως η Βαλένθια είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα προκειμένου να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στον Έβρο: Μετανάστες βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς – Τουλάχιστον 26 οι νεκροί

Συγκεκριμένα, η «relevo» αναφέρει πως η Βαλένθια είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράφα Μιρ από την Σεβίλλη, καθώς απέρριψε την ανταλλαγή Ούγκο Ντούρο με Μπόρχα Μαγιοράλ (Χετάφε) εξαιτίας των -σε καλό επίπεδο- διαπραγματεύσεων που γίνονται μεταξύ των δύο κλαμπ για τον 26χρονο κεντρικό επιθετικό. Μάλιστα, κάνει λόγο πως η Βαλένθια προσφέρει πλέον ένα σημαντικό μέρος του ποσού αυτό το καλοκαίρι από το οποίο ζητά η Σεβίλλη.

Επίσης, οι Ισπανοί αναφέρουν πως και ο παίκτης θέλει να ενσωματωθεί στην Βαλένθια και μάλιστα παρόλο που σκόραρε απέναντι στην Αλαβές χθες (21/08), στην ήττα με 4-3 της Σεβίλλης, στις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος λέγοντα, «Ο σύλλογος ξέρει ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με τόσο λίγα λεπτά συμμετοχής, δεν είναι αυτό που θέλω».

Η Σεβίλλη λέγεται πως θα συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Ράφα Μιρ με ένα πόσο 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για δανεισμό, ωστόσο επιθυμεί  αυτό το ποσό να μην αφαιρεθεί από το «deal» το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ