«Απαγορευτικό» ύψωσε ο Κλοπ στην υπόθεση της μεταγραφής Σαλάχ

«Απαγορευτικό» ύψωσε ο Κλοπ στην υπόθεση της μεταγραφής Σαλάχ

Την κατάσταση για το αν θα μείνει στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ ή θα πάει και αυτός στη Σαουδική Αραβία ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν είναι προς πώληση και η Λίβερπουλ δεν έχει λάβει καμία πρόταση από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ιτιχάντ, δήλωσε σήμερα (25/8) ο Γιούργκεν Κλοπ. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες (24/8) ότι η Αλ Ιτιχάντ έκανε νέα πρόταση για τον Αιγύπτιο διεθνή, αλλά ο Κλοπ είπε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία.

Ο Σαλάχ έχει σκοράρει 187 γκολ σε 307 εμφανίσεις από τότε που πήγε στη Λίβερπουλ το 2017, βοηθώντας τον σύλλογο να κερδίσει την Premier League και το Champions League.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Όρτα: «Νομίζω ότι ο Ράφα Μιρ θα παραμείνει στη Σεβίλλη»

«Είναι πάντα δύσκολο να μιλάμε για ιστορίες μέσων ενημέρωσης γιατί δεν υπάρχει τίποτα για να πούμε από τη δική μας σκοπιά. Δεν έχουμε πρόταση, ο Μο Σαλάχ είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί, αν υπήρχε κάτι, η απάντηση θα ήταν όχι.»

Ο Γερμανός είπε επίσης ότι ο 31χρονος Σαλάχ, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι επέκταση του συμβολαίου του για τρία χρόνια, είναι 100% αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ