Αγχωτική νίκη για Μάντσεστερ Σίτι, σπουδαίο διπλό της Άστον Βίλα

Αγχωτική νίκη για Μάντσεστερ Σίτι, σπουδαίο διπλό της Άστον Βίλα

Η Μάντσεστερ Σίτι ίδρωσε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ του Ρόντρι στο 88', εμφατικό διπλό της Άστον Βίλα στην έδρα της Μπέρνλι.

Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα επικράτησαν των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-2) και Μπέρνλι (3-1) αντίστοιχα για την τρίτη αγωνιστική της Premier League. Το απόλυτο διατηρεί η ομάδα του Πεπ ενώ το σύνολο του Έμερι σημείωσε το δεύτερο του τρίποντο στοπρωτάθλημα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Διαβάστε επίσης: Ερώτηση Κορδόν για τον «ταύρο» Πιερότι – Η ομοιότητα με Ορτέγκα, που εξηγεί τι θέλει ο Ολυμπιακός

H Μάντσεστερ Σίτι δραπέτευσε από το «Bramall Lane» και πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν τις όποιες επιθέσεις δέχονταν από την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Το αποκορύφωμα του πρώτου μέρους ήταν το χαμένο πέναλτι του Χάλαντ στο 37′. Μάλιστα αυτή ήταν η τέταρτη φορά στην καριέρα του που έχει αστοχήσει από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι Πολίτες ανέβασαν ρυθμούς και άνοιξαν το σκορ στο 63′ με τον Νορβηγό επιθετικό να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στην Premier League. Οι οικοδεσπότες ισοφάρισαν με τον Μπογκλ στο 85΄αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ρόντρι με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Μπέρνλι – Άστον Βίλα 1-3

Άποντη παρέμεινε η Μπέρνλι μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό. Ο Μάτι Κας βρήκε δίχτυα μόλις στο όγδοο λεπτό πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά τον Μάιο του 2022. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα της Βίλα και τα γκολ του οδηγώντας την ομάδα του στο ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ. Η νεοφώτιστη αντέδρασε και μείωσε στο 47 με τον Φόστερ αλλά ο ο Μπέιλι έγραψε το τελικό 1-3 στο 61′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ