Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει την περίπτωση του Χόιμπιεργκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζει την περίπτωση του Χόιμπιεργκ

Μετά τον Κουκουρέγια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει και την περίπτωση του μέσου της Τότεναμ, Πιερ Εμίλ Χοίμπιεργκ για να ενισχύσει το κέντρο της.

«Unfinished business» φαίνεται πως είναι η μεταγραφική ενίσχυση των «Κόκκινων Διαβόλων» το φετινό καλοκαίρι, με τον σύλλογο του Έρικ Τεν Χάαγκ να εξετάζει την περίπτωση του Πιερ Εμίλ Χοίμπιεργκ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Σύμφωνα με δημοσιέυματα από το Νησί, εκτός από τις περιπτώσεις των Σοφιάν Άμραμπατ και Μαρκ Κουκουρέγια, στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ εξετάζουν μία κίνηση που θα ταράξει τα «νερά» της Premier League, καθώς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πιερ Εμίλ Χόιμπιεργκ, ο οποίος φημολογείται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα Αργεντινός ατζέντης για τη μεταγραφή του Πιερότι στον Ολυμπιακό

Νωρίτερα, η Τότεναμ είχε συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την μετακίνηση του Χόιμπιεργκ στην Ισπανική πρωτεύουσα έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο η μεταγραφή του Δανού «κόλλησε» στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος».

Πλέον μένει να φανεί αν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μεταφραστεί σε πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες για τον Χόιμπιεργκ που φαίνεται να αποτελεί μια έξτρα λύση για τη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ