Νότιγχαμ Φόρεστ: «Απομακρύνεται» του Μπατσουαγί, κοντά Ταβάρες και Μουρίγιο

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Απομακρύνεται» του Μπατσουαγί, κοντά Ταβάρες και Μουρίγιο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να έχει πολλά ανοικτά «μέτωπα» σε υποθέσεις όσον αφορά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την σεζόν 2023/24.

Μετά τα δημοσιέυματα για συμφωνία της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έρχονται τα λόγια του τεχνικού του Αγγλικού συλλόγου, Στιβ Κούπερ, ο οποίος ανέφερε πως βρίσκονται κοντά στον 23χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ Νούνο Ταβάρες της Άρσεναλ ως δανεικό και τον 21χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Κορίνθιανς, Μουρίγιο.

Παράλληλα, αποχώρησε -προσωρινά- ο Λιούς Ο’Μπράιεν από την Νότιγχαμ, αφού θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Μίντλεσμπρο. Από την άλλη, οι «The Reds» δουλευούν πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν το ρόστερ της ομάδας και να προσπαθήσει για το βήμα παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Τέλος και επίσημα ο Μπουχαλάκης – Το «αντίο» του Ολυμπιακού (pic)

Μετά την συμφωνία της Νότιγχαμ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την επίτευξη του «deal», δουλεύει αδιάκοπα την περίπτωση του Καλούμ Χάντσον-Οντόι για ενισχύση την επιθετική της γραμμή.

Νωρίτερα, η Νότιγχαμ έκλεισε και το deal με την Μπολόνια για τον Ντομίνγκες για τον οποίο θα δώσει 9-10 εκατ. ευρώ ενώ ως δανεικός στην ιταλική ομάδα θα πάει και ο Φρόιλερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, «κυνηγάει» την περίπτωση του Ιμπραχίμ Σανγκαρέ της Αϊντχόβεν.

Μόνη αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πως «απομακρύνεται» η συμφωνία για τον Μίτσι Μπατσουαγί, αφού η Νότιγχαμ δεν έχει καταφέρει να τα βρει -για την ώρα- με την Φενέρμπαχτσε. Αλλά, η ομάδα του Στιβ Κούπερ μπορεί να ελπίζει ακόμη καθώς δουλεύει εντατικά ώστε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, ο εκπρόσωπος του Βέλγου επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ