Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο και ο Ρεγκιλόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρο και ο Ρεγκιλόν

«Μάχη» με τον χρόνο δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την θέση του αριστερού μπακ, καθώς θέλει να κλείσει κάποιον παίκτη πριν την λήξη των μεταγραφών.

Σε συνεχής εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς θέλουν να «κλείσουν» έναν παίκτη για την θέση του αριστερού μπακ πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η αλήθεια είναι πως ο Έρικ Τεν Χάαγκ δεν διαθέτει αυτήν την στιγμή κανέναν διαθέσιμο αριστερό μπακ στο ρόστερ, αφού Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια έχουν βγεί «off» εξαιτίας τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Διαβάστε επίσης: Ο Σολμπάκεν αποφασίζει για τον Ολυμπιακό- Η άλλη ομάδα που μπήκε σφήνα και ο… τρίτος δρόμος

Αρχικά, η Γιουνάιτεντ είχε στρέψει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Τσέλσι, Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την ώρα. Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις των «μπλε» του Λονδίνου για τον δανεισμό του παίκτη στους «Κόκκινους διαβόλους» είναι πολύ υψηλές, με πληροφορίες από το Νησί να κάνουν λόγο πως ζητούν 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την «the athletic» η Γιουνάιτεντ βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ για την απόκτηση του Σέρτζιο Ρεγκιλόν, με μονοετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο Ισπανός μπακ πέρασε την τελευταία σεζόν ως δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει κομβικός για τους Σπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ