Βενγκέρ: «Φτάσαμε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο»

Βενγκέρ: «Φτάσαμε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρονάλντο»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε συνέντευξή του αποκάλυψε πόσο κοντά ήταν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Άρσεναλ στην απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο, μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το μακρινό 2003, αλλά συναντήθηκε με τον πολύπειρος τεχνικό της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ πολύ πριν την οι Κόκκινοι Διάβολοι εμφανιστούν στο προσκήνιο. Ο Ρονάλντο είναι μόνο ένα όνομα σε μια μακρά λίστα με αστέρια που παρότι αναγνώρισε ο Αλσατός προπονητής δεν κατάφερε να αποκτήσει!

«Ο προφανής παίκτης που χάσαμε ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε ο Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα της Arsenal. «Ήταν εδώ με τη μητέρα του και ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Τότε μπήκε στο κόλπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κάρλος Κιεϊρόζ. Θα μπορούσατε να φανταστείτε εκείνη την εποχή τι θα ήταν να έχουμε μαζί τον Τιερί Ανρί τον Ρονάλντο… Αυτό ασφαλώς θα άλλαζε κάπως την ιστορία της παραμονής μου εδώ»!

«Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μπορούσες να κάνεις αλλιώς, αλλά το πρόβλημα των διαπραγματεύσεων είναι να γνωρίζεις πότε δίνεις και πότε όχι. Μόλις φτάσαμε στα £ 4,5 εκατομμύρια, βρισκόμασταν ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Ο Ντέιβιντ συναντήθηκε με τον Χόρχε Μέντες στο Παρίσι εκπροσωπώντας την Σπόρτινγικ. Ήμασταν πολύ κοντά. Αλλά η Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της στα 12 εκατομμύρια κάτι που εμείς δεν μπορούσαμε να χτυπήσουμε εκείνη την στιγμή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 68χρονος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ