Χάαλαντ: «Κυνηγάει» το ρεκόρ του Άντριου Κόουλ

Χάαλαντ: «Κυνηγάει» το ρεκόρ του Άντριου Κόουλ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι και φέτος ασταμάτητος, καθώς πέτυχε ακόμη ένα χατ τρικ στην χθεσινή (02/09) νίκη της Σίτι, με 5-1 επί της Φούλαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε την Φούλαμ χθες (02/09), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League, της οποίας έκαμψε εύκολα τις όποιες αντιστάσεις φτάνοντας στην ευρεία νίκη με 5-1, με τον Χάαλαντ να είναι «καυτός».

Τέταρτη διαδοχική νίκη για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα στο φετινό πρωτάθλημα που δείχνει απόλυτα έτοιμη να διατηρήσει και φέτος τα «σκήπτρα» της. Ωστοσο, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να αισθάνεται ακόμη πιο ήρεμος καθώς βλέπει τον παίκτη – στόχο των τελικών του προσπαθειών (Έρλινγκ Χάαλαντ) να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, φτάνοντας παράλληλα τα 6 τέρματα μετά από 4 αγωνιστικές του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Μπιανκόνε, Κουγιατέ «έτοιμοι» για τον Ολυμπιακό – Η σημείωση για Ντένις

Με το χθεσινό (02/09) του «χατ-τρικ» ο Χάαλαντ έφτασε συνολικά τα 7 με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο εκείνο που είναι άξιο αναφοράς είναι πως όσο αγωνίζεται στους πρωταθλητές Αγγλίας, ο Νορβηγός έχει σκοράρει 3 τέρματα μέσα σε ένα ημίχρονο για τρίτη φορά ως «citizen».

Μετά το ρεκόρ που έκανε στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Μπέρνλι (νίκη, 0-3), όπου έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Αγγλικού πρωταθλήματος που σκοράρει το πρώτο και το δεύτερο γκολ της νέας σεζόν, πλέον ο Χάαλαντ έχει πάρει στο «κατόπι» το ρεκόρ του Άντριου Κόουλ, ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League όπου έχει πετύχει περισσότερα χατ – τρικ (5) μέσα σε ένα ημίχρονο.

Με την Premier League να έχει ακόμη 34 στροφές αλλά και τον Χάαλαντ να έχει 1.5 γκολ ανά ενεντηντάλεπτο δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν κάνει δικό του από φέτος και το συγκεκριμένο ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ