«Ηθελε μόνο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αμραμπατ»

«Ηθελε μόνο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αμραμπατ»

Ο ατζέντης του Σοφιάν Άμραμπατ έδωσε όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Μαροκινού μέσου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόφιαν Αμραμπατ θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι από τη Φιορεντίνα αντί 30 εκατ. ευρώ.

Ο Μαροκινός μέσος, εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της χώρας του, είχε τον περασμένο Ιανουάριο προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση του Ρόκο Κομίσο απάντησε σε όλες αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο-έπος για Ποντένσε: «Ονειρεύομαι να πάμε τον Ολυμπιακό μας ακόμη πιο ψηλά – Εδώ είναι το σπίτι μου»

Τώρα η Γιουνάιτεντ κινήθηκε αποφασιστικά για την περίπτωση του και κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του. Ο ατζέντης του Αμραμπατ, Μαχμούντ Ελ Μπουστάτι, μίλησε για την επιθυμία του διεθνή άσου να παίξει στη φημισμένη αγγλική ομάδα:

«Είχε προτάσεις και από άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά ήθελε μόνο τη Γιουνάιτεντ. Ηταν παιδικό όνειρο του να παίξει στο Ολντ Τράφορντ και αυτό έγινε πραγματικότητα. Είμαι σίγουρος πως ο Σόφιαν θα κάνει σπουδαία καριέρα στο Μάντσεστερ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ