Στη λίστα της Γιουνάιτεντ ο Άμραμπατ

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ ο Άμραμπατ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστίθεται στις ομάδες που έχουν στοχεύσει τον 26χρονο Μαροκινό, Σόφιαν Άμραμπατ και ετοιμάζεται να καταθέσει την πρόταση της

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει μπει ο Σόφιαν Άμραμπατ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις με την υπόθεση του 26χρονου, γεννημένου στην Ολλανδία αλλά με μαροκινή καταγωγή μέσου ο οποίος αγωνίζεται στην Φιορεντίνα.

Έτσι η Γιουνάιτεντ μπαίνει στην ενδιαφέρουσα λίστα των ομάδων που έχουν εκφράσει την επιθυμία να εντάξουν τον Σόφιαν Άμραμπατ, αδερφό του νυν παίκτη της ΑΕΚ, Νορντίν. Στο κόλπο φαίνεται να έχει μπει τα τελευταία 24ωρα και η Μπάγερν Μονάχου, ενώ από παλαιότερα ενδιαφέρον είχαν δείξει Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Στα παπούτσια του Βεζένκοφ: Οι τέσσερις επιλογές και οι ατάκες του Πάντερ και του ΜακΚόλουμ (vids)

Με δεδομένη την αποχώρηση του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο Άμραμπατ μοιάζει ο ιδανικός αντικαταστάτης για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο 26χρονος είχε πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο, βοηθώντας την Εθνική ομάδα του Μαρόκο να φτάσει έως και τον ημιτελικό, βγάζοντας έξω Ισπανία, Πορτογαλία και στον όμιλο το Βέλγιο, ενώ αποκλείστηκε από την φιναλίστ Γαλλία.

Ο Άμραμπατ αγωνίζεται στην Φιορεντίνα από τον Αύγουστο του 2020 και σε αυτό το διάστημα στην Ιταλία έχει κάνει 107 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «βιόλα» να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Conference League και τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο με την Φιορεντίνα έως τον Ιούνιο του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ