«Βόμβα» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Σάντσο!

«Βόμβα» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Τζέιντον Σάντσο.

Προσωρινά εκτός προπονήσεων της πρώτης ομάδας ο Τζέιντον Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Άγγλος επιθετικός θα προπονείται μόνος του μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Από τότε που ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως ο Σάντσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Τότεναμ λόγω χαμηλών αποδόσεων στην προπόνηση, ο ίδιος ο παίκτης αντέδρασε λέγοντας πως είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό». Η κατάσταση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, γεγονός που ανάγκασε τους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» να πατήσουν το κουμπί της παύσης.

Το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος είναι η λειψανδρία που έχει προκληθεί στα πτέρυγα της επίθεσης. Με τους Σάντσο και Άντονι εκτός, πλέον ο Τεν Χαγκ θα στραφεί στους Πελίστρι (πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του) και Γκαρνάτσο να καλύψουν το κενό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Τζέιντον Σάντσο θα παραμείνει σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μακριά από το γκρουπ της πρώτης ομάδας, εν αναμονή της επίλυσης ενός θέματος πειθαρχίας της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ