«Στην κορυφή της λίστας της Σαμπντόρια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος»

«Στην κορυφή της λίστας της Σαμπντόρια ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως η Σαμπντόρια έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο στοχεύει σε ακόμη έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί πολύ πρόσφατα στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι, στοχεύει και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αυτά αναφέρουν από το πρωί αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, ιστοσελίδες με κυριότερη θεματολογία την ομάδα της Γένοβας, αναφέρουν πως ο Ιταλός τεχνικός και θρύλος του ποδοσφαίρου της χώρας, έχει θέσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό ως προτεραιότητα του.

Τα προβλήματα που διαθέτει η Σαμπντόρια στην συγκεκριμένη θέση είναι ολοφάνερα, από την στιγμή που ένας εκ των βασικών παικτών της στο κέντρο της άμυνας, ο Άλεξ Φεράρι τραυματίστηκε.

Η αναφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο επικεντρώνεται στο γεγονός πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Ιταλίας, αφού είχε αγωνιστεί στην Serie A από το 2008 έως και το 2011 στη Μίλαν και στην αιώνια αντίπαλο Τζένοα.

Ο Σωκράτης έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έκανε συνολικά 94 συμμετοχές.

Ο Πίρλο τον θέλει μαζί του στην Γένοβα ώστε να εκπληρώσουν μαζί τον μεγάλο φετινό στόχο της ομάδας, την άνοδο δηλαδή ξανά στην Serie A.

Η Σαμπντόρια δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, αφού στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετράει 2 μόλις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ