Γουλβς – Λίβερπουλ 1-3: «Χτίζει» σερί με ακόμη μία ανατροπή

Γουλβς – Λίβερπουλ 1-3: «Χτίζει» σερί με ακόμη μία ανατροπή

Με την τρίτη της φετινή ανατροπή στο πρωτάθλημα, η μεταμορφωμένη Λίβερπουλ του δεύτερου μέρους επικράτησε με 3-1 στο «Μολινό» επί της Γουλβς, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της και έπιασε κορυφή.

Εθισμένη στις ανατροπές και στις νίκες η Λίβερπουλ! Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τον τρόπο να τα φέρει ξανά όλα τούμπα και επικρατώντας με 3-1 της Γουλβς στο «Μολινό» έπιασε κορυφή, έχοντας ματς παραπάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ, επηρεασμένη ίσως και από τις αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, ήταν απογοητευτική, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και να έχουν ευκαιρία και για τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ. Μόλις στο 7ο λεπτό η Γουλβς άνοιξε το σκορ όταν ο Νέτο έκανε ωραία ενέργεια και γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Χι-Τσαν που με προβολή έγραψε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Κλέιν 1-1-Παραιτήθηκε: Νίκη με ανατροπή για τον Στέφανο στο Davis Cup

Η Γουλβς έβγαινε πολύ εύκολα στην επίθεση και έχασε απίθανη ευκαιρία στο 34′ όταν ο Νέτο έκανε πλάκα στον Γκόμες από τα δεξιά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Κούνια δεν κατάφερε από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η μοναδική καλή στιγμή της Λίβερπουλ σε αυτό το διάστημα ήταν μία προσπάθεια του Γκάκπο στο 38′.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όμως ανέλαβε δράση ο Σαλάχ και η Λίβερπουλ γύρισε το ματς. Από δική του ασίστ στο 55′ ο Γκάκπο έκανε το 1-1 και από ακόμη μία δημιουργία του Αιγύπτιου, ήρθε το 1-2 στο 85′ με τον Ρόμπερτσον. Το τελικό 1-3 έγραψε με σουτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έλιοτ. Και σε αυτό το γκολ ο Σαλάχ ήταν που έδωσε την ασίστ.

Γουλβς: Σα, Νούρι (65′ Μπουένο), Ντόουσον, Σεμέντο, Κίλμαν, Λεμινά (78′ Τραορέ), Νέτο, Κούνια (61′ Σίλβα), Χι-Τσαν (60′ Ντόχερτι), Μπελεγκάρ (77′ Ντόιλ)

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Κουάνσα (83′ Κονατέ), Σομποζλάι, Μακ Άλιστερ (46′ Ντίαζ), Τζόουνς, Σαλάχ (90’+3′ Γκράβενμπερχ), Γκάκπο (56′ Νούνιες), Ζότα (56′ Έλιοτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ