Πλήγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Βαν-Μπισάκα

Πλήγμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Βαν-Μπισάκα

Ο Άρον Βαν-Μπισάκα είναι ο πιο πρόσφατος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στην λίστα με τους τραυματίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο κατήφορος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται μετά τη νέα ήττα με 3-1 από την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δεν παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα το δείχνουν.

Με μόλις δύο νίκες σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι διάβολοι» όχι μόνο αντιμετωπίζουν εσωτερικά προβλήματα (Άντονι και Σάντσο) αλλά «χτυπιούνται» ανελέητα από τους τραυματισμούς. Ο καινούριος που μπήκε στη λίστα με τους μη διαθέσιμους για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ο Άρον Βαν-Μπισάκα.

Ο ακραίος μπακ της Γιουνάιτεντ μπήκε ως αλλαγή στο 85΄κόντρα στους «γλάρους» κι όμως πρόλαβε να τραυματιστεί. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τραυματίστηκε στην ποδοκνημική και αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες. Υπενθυμίζεται πως οι Βαράν, Σο, Μαλάσια, Μάουντ, Άμραμπατ και Ντιαλό είναι μερικοί από τους παίκτες δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στα επόμενα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ