Σον: «Η οικογένεια της Τότεναμ στηρίζει τον Ρισάρλισον»

Σον: «Η οικογένεια της Τότεναμ στηρίζει τον Ρισάρλισον»

Μήνυμα στήριξης προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό από τον Σον.

Πριν λίγες μέρες, ο Ριτσάρλισον είχε «πιαστεί» από την κάμερα να κλαίει στον πάγκο της Βραζιλίας ύστερα από την αντικατάστασή του, κι ενώ είχε χάσει προηγουμένως μια τεράστια ευκαιρία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε δηλώσει μετά το ματς πως θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια, ενώ παράλληλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Τότεναμ για το πρωτάθλημα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο Χεούνγκ Μιν Σον μίλησε για τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως όλη η οικογένεια του συλλόγου είναι δίπλα του και επισήμανε πως ήταν αρκετά δύσκολο για τον Βραζιλιάνο.

Οι δηλώσεις του Χεούνγκ Μιν Σον:

«Ήταν δύσκολο για αυτόν και όλοι ελπίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα βοηθούσε την αυτοπεποίθησή του. Άλλαξε όλο το παιχνίδι, αυτό περιμέναμε. Αυτό είναι μέρος του να είσαι οικογένεια.

Μάλλον ήμουν πιο χαρούμενος από αυτόν. Τον χρειαζόμαστε ως ομάδα, έχει πολύ καλή ποιότητα, αλλά η αυτοπεποίθηση είναι πολύ διαφορετική.

Ο Ρίτσι είναι ένας πολύ δυνατός τύπος, ένας καλός χαρακτήρας και μπορεί πάντα να ανακάμψει γερά. Αλλά όταν περνάς δύσκολες στιγμές χρειάζεσαι καλούς ανθρώπους γύρω σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ