Νέος αρχηγός της Τότεναμ ο Σον

Νέος αρχηγός της Τότεναμ ο Σον

Ο Χέουνγκ Μιν - Σον είναι ο νέος αργηγός της Τότεναμ, μετά την μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου.

Νέος αρχηγός της Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου στην μετά Κέιν εποχή, ο Νοτιοκορεάτης Χέουνγκ Μιν – Σον.

Μετά το τέλος του σήριαλ της μεταγραφής του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, κατευθείαν οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν σε αποφάσεις ενόψει τις νέας χρονιάς. Με την συύμφωνη γνώμη του Άγγελου Ποστέκογλου το περιβραχιόνιο του αρχηγού από την νέα σεζόν θα κοσμεί το μπράτσο του Χέουνγκ Μιν – Σον.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι άλλοι 13 για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Απολύτως δικαιολογημένη η απόφαση των «σπερς» από τη στιγμή που και ο Ούγκο Γιορίς, που βρίσκεται στο σύλλογου του Λονδίνου από το 2012 αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο Σον βρίσκεται στην Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2015, όταν είχε αποκτηθεί έναντι 30 εκατομμυριών ευρώ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Με την λευκή φανέλα των «σπερς» ο Νοτιοκορεάτης έχει αγωνιστεί 26.017′ λεπτά τα οποία μεταφράζονται σε 372 συμμετοχές, 145 γκολ και 80 ασίστ.

Επίσης, είναι ο 4ος παίκτης στην ιστορία της Τότεναμ με τις περισσότερες συμμετοχές με το κλαμπ σε όλες τις διοργανώσεις (387 έχει ο 3ος Μάμπατ) και είναι 2ος σκόρερ στην σχετική λίστα στην ιστορία του κλαμπ πίσω από τον πρώην συμπαίκτη του και αρχηγό του, Χάρι Κέιν (280 τέρματα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ