Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-8: Την… ισοπέδωσε με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-8: Την… ισοπέδωσε με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ

Η Νιούκαστλ έκανε... θρύψαλα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς την διέλυσε με 8-0 εκτός έδρας και έγραψε ιστορία με οκτώ διαφορετικούς σκόρερ.

Η Νιουκάστλ θύμισε την περσινή ομαδάρα στο «Μπράμαλ Λέιν» και δίχως να δείξει το παραμικρό έλεος υποχρέωσε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην πιο βαριά ήττα της ιστορίας της με το εκκωφαντικό 8-0!

Οι Καρακάξες, άκουσαν πολλά για τις τουλάχιστον μέτριες εμφανίσεις απέναντι σε Μπρέντφορντ και Μίλαν, όμως ξέσπασε και το έκανε με εκκωφαντικό τρόπο, κόντρα στις «λεπίδες» που είναι βυθισμένες στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League, με έναν βαθμό σε έξι αγωνιστικές.

Όσον αφορά το ματς, στο 3ο λεπτό ο Τρίπιερ έδωσε μετά από σουτ του Τόμας ενώ στο 8’ ο Φοντέριγχαμ έσωσε μετά από σουτ του Γουίλσον και στο 14’ οι «λεπίδες» έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον ΜακΑτί.

Τελικά στο 21’ ο Γκορντον έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Λόνγκσταφ πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1. Στο 29’ το σουτ του Τρίπιερ κόντραρε και πέρασε έξω και από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Άγγλος μπακ, ο Μπερν με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0. Στο 35’ ο Τρίπιερ εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Μπότμαν με όμορφη κεφαλιά έκανε το 0-3.

Στο 38’ ο Φοντέριγχαμ είπε όχι σε σουτ του Γουίλσον και στο 45+6’ έβγαλε δύσκολα και το σουτ του Γκόρντον που κόντραρε και σε σώματα.

Μάλιστα στο 56’ ο Τρίπιερ έβγαλε και νέα ασίστ από δεξιά και ο Γουίλσον με κεφαλιά έγραψε το 4-0 και στο 61’ ο Φοντέριγχαμ νίκησε τον Γκόρντον σε τετ α τετ και ο Αλμιρόν σκόραρε στη συνέχεια αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ωστόσο στο ίδιο λεπτό ο Γκόρντον με όμορφο σουτ από αριστερά έκανε το 0–5 και στο 68’ ο Γκιμαράες πέρασε κάθετα στον Αλμιρόν που από κοντά πλάσαρε για το 0-6.

Οι «καρακάξες» δεν πάτησαν φρένο και στο 73’ το σουτ του Άντερσον κόντραρε και η μπάλα στρώθηκε στον Γκιμαράες που πλάσαρε από κοντά για το 0-7 ενώ στο 87’ ο Ισάκ με νέο πλασέ διαμόρφωσε το 0-8.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Φοντέριγχαμ, Μπογκλ (46’ Τραορέ), Αχμέντζοντζιτς, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Τόμας, Νόργουντ (62’ Ντέιβις), Σόουζα, Χάμερ (66’ Μπεν Σλιμανέ), ΜακΑτί (74’ Μπάσαμ), Άρτσερ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ (70’ Λιβραμέντο), Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Γκιμαράες (81’ Χολ), Λόνγκσταφ, Άντερσον, Μπαρνς (12’ Γκόρντον), Αλμιρόν (70’ Τονάλι), Γουίλσον (70’ Ισάκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ