Η ένταξη του Άμραμπατ και η επιστροφή του Μάουντ… «φως στο τούνελ» της Γιουνάιτεντ (vids)

Η ένταξη του Άμραμπατ και η επιστροφή του Μάουντ… «φως στο τούνελ» της Γιουνάιτεντ (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε χτες (26/9) με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Carabao Cup και είδε τους Σοφιάν Άμραμπατ και Μέισον Μάουντ, να δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας, αναμετρήθηκαν χτες βράδυ (26/9) στο «Όλντ Τράφορντ», για το Carabao Cup, με τους «κόκκινους διάβολους» να προκρίνονται στον 4ο γύρο της διοργάνωσης μετά την επικράτησή τους με 3-0.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, είδε τον Μέισον Μάουντ να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, αλλά και τον Σοφιάν Άμραμπατ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα επηρεάσει η κακοκαιρία «Elias» το Ολυμπιακός – Άρης και το ΠΑΟΚ – Βόλος…

Επιστροφή που δίνει επιπλέον λύσεις στον άξονα

Ο Μέισον Μάουντ, ήρθε στο Μάντσεστερ, από την Τσέλσι για την «επανεκκίνηση» της καριέρας του, μετά τον περιορισμένο του ρόλο στην ομάδα του Λονδίνου. Ωστόσο ένας τραυματισμός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, τον άφησαν εκτός και εχτές το βράδυ επέστρεψα ξανά, στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, αγωνίστηκε για 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, στο πλάι του Κασεμίρο, ως ένας ακόμη πόλος δημιουργίας. Είχε την ασίστ στο γκολ του Κασεμίρο, με εκτέλεση κόρνερ, ενώ ταυτόχρονα, 28/30 (93%) εύστοχες μεταβιβάσεις, σε 37 ενέργειες με την μπάλα. Ερωτηματικό παραμένει η ικανότητά του να βοηθήσει ανασταλτικά, καθώς με 0/3 κερδισμένες μονομαχίες, 0 κλεψίματα και 6 χαμένες κατοχές της μπάλας, τίθεται θέμα στα αμυντικό τρίτο της Γιουνάιτεντ.

Δείτε στιγμές του στην χτεσινή αναμέτρηση:

Ξεκίνημα ως αριστερός μπακ, ανάσες στον Κασεμίρο προσεχώς

Άμραμπατ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούσαν από τον Ιούνιο το «γάμο», όμως αυτός πραγματοποιήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που «κουβάλαγε» μαζί του, καθυστέρησαν την ένταξή του στο ροτέισον της ομάδας του Τεν Χαγκ.

Χτες βράδυ, στο ντεμπούτο του με την φανέλα των «κόκκινων διάβολων» αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν στην αρχική διάταξη. Ο Μαροκινός μέσος, βρισκόταν εσωτερικά στο πλάι του Κασεμίρο, όταν η Γιουνάιτεντ ήταν σε φάση επίθεσης και λειτουργούσε σαν μέσος. Σε 61 λεπτά, πραγματοποίησε 92 ενέργειες με την μπάλα, έχοντας 5/6 κερδισμένες μονομαχίες, 78/81 (96%) εύστοχες μεταβιβάσεις και 5/6 μακρινές πάσες. Ο Άμραμπατ θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες στον Κασεμίρο (πάλι 90λεπτο ο Βραζιλιάνος), αλλά δεδομένη θεωρείται και η ταυτόχρονη παρουσία τους στον άξονα της Γιουνάιτεντ.

Δείτε στιγμές από το ντεμπούτο του Μαροκινού:

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ