Χαμός με Οσιμέν στη Νάπολι: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του με την ομάδα – Επίθεση του ατζέντη του στη διοίκηση (vid)

Χαμός με Οσιμέν στη Νάπολι: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του με την ομάδα – Επίθεση του ατζέντη του στη διοίκηση (vid)

Καθόλου θετικές οι εξελίξεις με τον Βίκτορ Οσιμέν και τη Νάπολι...

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Serie A και μετά τα ότι κατάφερε, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Νάπολι, ο Βίκτορ Οσιμέν δεν περνάει τις καλύτερες του ημέρες στην πόλη.

Ή μάλλον καλύτερα, περνάει τις χειρότερες του στην καριέρα του στον ιταλικό νότο και αυτό διότι από ότι φαίνεται από τις κινήσεις και των δύο πλευρών, έχουν μπει σε «πόλεμο».

Όλα ξεκίνησαν μετά το ματς με την Μπολόνια (0-0) όταν ο Νιγηριανός επιθετικός είχε ένα μικρό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρούντι Γκαρθία.

Ο Οσιμέν κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ομάδας και αντιλαμβανόμενος το λάθος του, η υπόθεση έμοιαζε να ολοκληρώνεται.

Μετά από ένα προσβλητικό βίντεο στο tik tok του επίσημου λογαριασμού της ομάδας, το οποίο σατίριζε τον τρόπο που ζήτησε, πήρε και εν τέλει έχασε το κρίσιμο πέναλτι με την Μπολόνια, ο πόλεμος μεγάλωσε, καθώς ο ατζέντης του παίκτη έκανε επίθεση στη διοίκηση της ομάδας.

Πλέον είχαμε νέα εξέλιξη, καθώς από το Instagram του Νιγηριανού έχουν σβηστεί όλες οι φωτογραφίες του με τη φανέλα της Νάπολι.

Μυστήρια κίνηση από τον Οσιμέν, η οποία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, όμως η το γεγονός είναι πως η υπερασπίστρια του τίτλου δεν περνάει όμορφες μέρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ