Ποστέκογλου: «Συνήθιζα να έχω πόστερ της Λίβερπουλ αλλά τα πράγματα αλλάζουν»

Ποστέκογλου: «Συνήθιζα να έχω πόστερ της Λίβερπουλ αλλά τα πράγματα αλλάζουν»

Τότεναμ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο Σάββατο (30/09) στο Λονδίνο, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους «reds» του Γιούργκεν Κλοπ.

Τότεναμ και Λίβερπουλ τίθονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League στο Λονδίνο, έχοντας σκοπό να διατηρήσουν το άηττητό τους ξεκίνημα στο Αγγλικό πρωτάθλημα μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Η Τότεναμ καλείται να αντιμετωπίσει τους «reds», μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ, με τον τεχνικό των «σπιρουνιών» να δηλώνει πως γνωρίζει πως πρόκειται για ματς υψηλής δυσκολίας ενώ παράλληλα είχε να πει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 8 χρόνια ο ομόλογός του, Γιούργεν Κλοπ.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα το «συνεργείο» της Νέας Φιλαδέλφειας πάει ταξιδάκι στα Γιάννενα για το ΠΑΣ-Ολυμπιακός (vids)

«Από τότε που ο Γιούργκεν ήρθε στην Premier League, το τέμπο και η ένταση με την οποία παίζουν με ή χωρίς τη μπάλα είναι σε άλλο επίπεδο. Η Premier League ήταν ήδη πρωτάθλημα με υψηλό τέμπο αλλά το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Μερικές φορές φαινόταν όλο αυτό χαοτικό, αλλά μπορούσες να δεις πως υπήρχε ένα πλάνο. Παρακολουθούσα την Ντόρτμουντ του Κλοπ επειδή ήμουν προπονητής της εθνικής Αυστραλίας και ένας από τους τερματοφύλακές μας ήταν εκεί, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μπορούσες να το δεις από τότε, έπαιζαν με παρόμοιο τρόπο», τόνισε ο προπονητής των Λονδρέζων, για να αναφερθεί επίσης στη συμπάθεια που είχε όταν ήταν μικρός στην Λίβερπουλ αλλά και στο προσωνύμιο «πατέρας» που του έχουν δώσει οι παίκτες του.

«Συνήθιζα να έχω πόστερ της Λίβερπουλ αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Συνήθιζα να βλέπω επίσης τη σειρά Happy Days αλλά δεν έχω πια πόστερ του Φονζ.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο οι παίκτες μου με φωνάζουν «πατέρα». Ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο που ντύνομαι και συμπεριφέρομαι.

Ο ρόλος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη με όποιο τρόπο μπορούμε στους παίκτες. Αυτοί είναι τα σημαντικότερα άτομα και κάποιοι χρειάζονται καθοδήγηση.

Είμαι γηραιότερος, έχω μεγαλύτερη εμπειρία στη ζωή. Εάν μπορέσω να τους μεταδώσω κάτι από τα μαθήματα και τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου, θα το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ