Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει και τον Λισάντρο Μαρτίνεζ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει και τον Λισάντρο Μαρτίνεζ

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Έρικ Τεν Χάαγκ που βλέπει τους παίκτες του να τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλον, με τον Λισάντρο Μαρτίνεζ να προστείθετε στην λίστα των τραυματιών.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου ο Λισάντρο Μαρτίνεζ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Όπως έκανε γνωστό η Γιουνάιτεντ, ο Μαρτίνεζ θα χρειαστεί να μπει στα «πιτς» ώστε να μπορέσει να αποκαταστήσει πλήρως ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον είχε ταλαιπωρήσει τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Κατσουράνη για όσα έγιναν σε Τρίπολη και Νέα Φιλαδέλφεια: «Κακές διαιτησίες, υπέρ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ» (vid)

Ο Αργεντινός διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες και αναμένεται να χάσει τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, καθώς και τα ματς της Μάντσεστερ αυτό το διάστημα.

Η αγγλική ομάδα στην ενημέρωση της αναφέρει: «Είναι πλέον βέβαιο ότι χρειάζεται μια περίοδο ανάπαυσης για να αναρρώσει και να ακολουθήσει μια φάση αποκατάστασης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ