Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1: Την διέσυρε με «όργια» Γουότκινς

Άστον Βίλα – Μπράιτον 6-1: Την διέσυρε με «όργια» Γουότκινς

Με ένα προσωπικό πάρτι του Όλι Γουότκινς, η Άστον Βίλα διέσυρε την αγνώριστη Μπράιτον με 6-1, υποχρεώνοντας την στην τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Το κακό διάστημα της Μπράιτον συνεχίζεται με… βαρύ τρόπο.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του Villa Park, γνωρίζοντας την συντριβή από την Άστον Βίλα του τρομερού Ουνάι Έμερι με 6-1.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Άστον Βίλα ο Όλι Γουότκινς, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και μοίρασε μια ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του, φτάνοντας ταυτόχρονα τα 50 γκολ με τον σύλλογο.

Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ με τον 27χρονο Άγγλο στο 14ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 21 μετά από ασίστ του Μουσά Ντιαμπί.

Η απόλυτη κυριαρχία της Βίλα επιβεβαιώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν με αυτογκόλ του Εστουπινιάν έφτασε στο 3-0, σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η Μπράιτον κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Άνσου Φάτι στο 50ο λεπτό, όμως τίποτα δεν είχε αλλάξει στο πλάνο και την τακτική της ομάδας του Έμερι.

Στο 65 ο Γουότκινς με το τρίτο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-1, ενώ το 5-1 έγραψε ο Ράμσεϊ στο 85 έπειτα από ασίστ του Άγγλου.

Το κερασάκι στην τούρτα του διασυρμού της Μπράιτον έβαλε ο Ντάγκλας Λουίζ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτή τη τεράστια νίκη, η Άστον Βίλα πάει στους 15 βαθμούς και την τρίτη θέση, «πιάνοντας» την Μπράιτον!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ