Αποθέωση για τον Ζοσέ Σα στα social media!

Αποθέωση για τον Ζοσέ Σα στα social media!

Ο Ζοσέ Σα γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της Γουλβς για την σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ζοσέ Σα λίγα 24ωρα αφότου ανανέωσε με την Γουλβς μέχρι το 2027, πραγματοποίησε μία από τις σημαντικότερες εμφανίσεις της σεζόν.

Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ δεν είναι αυτή που θυμόμασταν πριν από δύο χρόνια με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, «έχτισε τοίχο» μπροστά από το τέρμα. Κάπως έτσι οι «λύκοι» επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Μολινό» χαρίζοντάς τους την πρώτη τους ήττα στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Μουρίνιο: «Απέρριψα την μεγαλύτερη πρόταση που έχει γίνει ποτέ σε προπονητή»

Παρόλο που δεν μπορούσε να σταματήσει την εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλβαρεζ, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε 7 επεμβάσεις στα σουτ των «πολιτών». Αναλυτικότερα είχε 3 πετυχημένες εξόδους και 3 επεμβάσεις από σουτ εντός της περιοχής. Συνολικά είχε 46 επαφές με την μπάλα και 15/30 πάσες του ήταν επιτυχημένες. Ο πρώην του πορτιέρο του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας που έσπευσαν να τον ανακηρύξουν «Man Of The Match».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ