Λέτσε – Νάπολι 0-4: Από 4άρα σε 4άρα οι «Παρτενοπέι»

Λέτσε – Νάπολι 0-4: Από 4άρα σε 4άρα οι «Παρτενοπέι»

Η Νάπολι αρχίσει και θυμίζει την ομάδα που πέρυσι έκανε ότι ήθελε στη Serie A, πέρασε από την έδρα της Λέτσε με 0-4 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μπορεί η κατάσταση στη Νάπολι να μην βγάζει υγεία, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Οσιμέν, ωστόσο οι παίκτες των «Παρτενοπέι» μοιάζουν να έχουν βρει τον καλό τους εαυτό και πέρασαν άνετα από την έδρα της Λέτσε με 0-4.

Η Νάπολι κατέβηκε με αρκετές αλλαγές, ο Γκαρσία επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, με τον Οσιμέν να μένει στον πάγκο, κάτι που δεν φάνηκε να το επηρεάζει, καθώς πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο και σκόραρε στο 51′.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Δείχνει «ζεστή» για την απόκτηση του Οσιμέν

Ο Ζιελίνσκι στο 16′ εκτέλεσε φάουλ, με τον Όστινγκαρντ να παίρνει την κεφαλιά για να κάνει το 0-1 και να δώσει προβάδισμα στη Νάπολι.

Στο ημίχρονο η Γκαρσία έφερε από τον πάγκο τον Οσιμέν, αντικαθιστώντας τον Σιμεόνε, ο οποίος είχε πάρει κίτρινη κάρτα στο πρώτο 45λεπτο και ο επιθετικός από τη Νιγηρία 5 λεπτά μετά, στο 51′ σφράγισε το διπλό της ομάδας του σκοράροντας για το 0-2.

Στο τέλος του αγώνα ο Γκαετάνο που είχε περάσει αλλαγή στο 83′, σκόραρε στο 88′ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νάπολι, για να κερδίσει και πέναλτι στο στις καθυστερήσεις, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πολιτάνο στο 90+4′, για το τελικό 0-4.

Με αυτή τη νίκη η Νάπολι, πλησίασε μία ανάσα από την κορυφή, καθώς πλέον έχει 14 βαθμούς σε 7 ματς, πίσω από τις Μίλαν και Ίντερ που έχουν 15 βαθμούς, με παιχνίδι λιγότερο.

Για τη Λέτσε αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από αυτό από τη Γιουβέντους με 1-0, ωστόσο βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές που ήταν αήττητη. Είναι στην 7η θέση με 11 βαθμούς.

Η Νάπολι, επιστρέφει στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League και τη Φιορεντίνα για τη Serie A.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ