Τα έκαναν μαντάρα: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δεν μέτρησε το γκολ της Λίβερπουλ

Τα έκαναν μαντάρα: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δεν μέτρησε το γκολ της Λίβερπουλ

Το ακυρωθέν γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο VAR νόμιζε ότι το γκολ είχε μετρήσει και γι' αυτό τον λόγο ενημέρωσε πως ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί.

Το απόγευμα του Σαββάτου (30/9) η Λίβερπουλ με δέκα πάικτες από το 26′ κράταγε έναν πολύτιμο βαθμό στα χέρια της. Στο 69′ ο Ζότα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα οι «reds» να αγωνίζονται με εννιά παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο τέλος δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς το αυτογκόλ του Μάτιπ στο 90+6′ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Ποστέκολγου.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, όμως, «φωνάζουν» για μία συγκεκριμένη φάση. Ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0 ο Λουίζ Ντίαζ σκόραρε αλλά μετά από παρέμβαση του VAR που επιβεβαίωσε τον επόπτη το γκολ ακυρώθηκε. Όταν μπήκαν οι γραμμές ήταν άλλη ιστορία… Ο Κολομβιανός επιθετικός προήλθε από κανονική θέση με 65 ολόκληρα εκατοστά να είναι η απόστασή του από τον αμυντικό της Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης: Τα «Football Stories» για τον Δημήτρη Μωυσιάδη δεν είναι μόνο αθλητισμός… αλλά και κουλτούρα

Αυτό το γεγονός εκνεύρισε τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα του. Η Επιτροπή Διαιτησίας της Αγγλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παραδέχεται το λάθος και ζήτησε συγγνώμη για την φάση. Τι πραγματικά όμως έγινε και έγινε τετοιο μπέρδεμα;

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της χώρας ο VAR, Ντάρεν Ίνγκλαντ θεώρησε πως το γκολ είχε μετρήσει και για αυτό τον λόγο σταμάτησε τον έλεγχο. Σύμφωνα με τον Άγγλο μόλις τοποθετήθηκαν οι γραμμές και ήταν ξεκάθαρο πως ο Ντίαζ ήταν onside, είπε «check complete». Οι παίκτες της Τότεναμ εκτέλεσαν το ελεύθερο από το σημείο που είχε υποδειχθεί οφσάιντ ο Ντίαζ με αποτέλεσμα το VAR να μην μπορεί να επέμβει περαιτέρω και το λάθος να είναι ανθρώπινο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ