Μονακό – Μαρσέιγ 3-2: Ήττα στο «Louis II» για τους Μασσαλούς

Μονακό – Μαρσέιγ 3-2: Ήττα στο «Louis II» για τους Μασσαλούς

Σε ένα ματς με φρενήρη ρυθμό στο 25λεπτο η Μονακό επιβλήθηκε της Μαρσέιγ με σκορ 3-2.

Μονακό και Μαρσέιγ διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στο «Louis II» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1, με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που εν τέλει πήραν το θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας με σκορ 3-2.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που είχε έναν αδιανόητο ρυθμό στο πρώτο μέρος, όπου συνολικά σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα, με τον νικητή να… αποφασίζεται αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για τη νίκη των Μονεγάσκων.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Μαρσέιγ να ανοίγει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ιλιμάν Εντιαγέ να κάνει το 1-0. Η απάντηση της Μονακό δεν άργησε να έρθει, με τον Μαγκνές Ακλιούτσε να φέρνει τα πάντα σε ισορροπία στο 8′ για το 1-1.

Οι Μασσαλοί δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και με τον Σαμουέλ Γκιγκό δέκα λεπτά αργότερα πήρε εκ νέο προβάδισμα για το 2-1. Οι Μονεγάσκοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, με τον Φολαρέν Μπαλογκούν να σκοράρει στο 23′ και να κάνει το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Μονακό ήταν εκείνη που εν τέλει μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα χάρη στο χρυσό γκολ του Μαγκνές Ακλιούτσε ο οποίος μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Βισάμ Μπεν Γεντέρ στο 53′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ