Ποστέκογλου: «Να σεβαστούμε τη θέση των διαιτητών, παρά το λάθος»

Ποστέκογλου: «Να σεβαστούμε τη θέση των διαιτητών, παρά το λάθος»

Στο διαιτητικό λάθος με το ακυρωθέν γκολ του Ντίας που έκρινε εν πολλοίς το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ (2-1 υπέρ των «σπερς») αναφέρθηκε ο προπονητής των Λονδρέζων, Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου (7/10) με τη Λούτον, τονίζοντας πως υπήρξε λάθος, όμως θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τους διαιτητές.

«Αν θέλουμε να βάλουμε τους προπονητές, διαιτητές των αγώνων. Έχουμε πολύ μεγάλες ευθύνες στις ομάδες, αλλά δεν είμαστε εμείς οι δικαστές. Ήταν ένα κακό λάθος λόγω έλλειψης επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν κάτι που εξηγείται εύκολα. Εάν ήταν εύκολα εξηγήσιμο, θα υπέθετα ότι θα είχε γίνει περισσότερη φασαρία από ό,τι συνέβη.

Διαβάστε επίσης: Η μοναξιά του… Λουτσέσκου στην ΟΠΑΠ Αρένα στο 1 στα 8 (!) της ΑΕΚ (pics, vids)

Είναι λίγο περίεργο γιατί συνήθως όταν συμβαίνει κάτι το νιώθεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν κατάλαβα κάτι και δεν νομίζω ότι κάποιος είχε την αίσθηση ότι κάτι σημαντικό είχε συμβεί.

Ό,τι και να πω ίσως θα παρεξηγηθεί γιατί είμαστε εκείνοι που επωφεληθήκαμε. Ήταν λάθος στην επικοινωνία. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά βρισκόμαστε σε έναν νέο χώρο με τεχνολογία.

Θέλουμε ένα άψογο σύστημα που δεν θα υπάρξει ποτέ, εκτός κι αν θέλουμε το παιχνίδι να διαρκεί τέσσερις ώρες και να εξηγούμε κάθε απόφαση» τόνισε ο Ποστέκογλου και πρόσθεσε:

«Είναι ένα σημαντικό λάθος, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έκανε το λάθος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να το τραβήξουμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα συμβεί ξανά.

Μην ρωτάτε τους προπονητές και τους παίκτες για τους κανόνες του παιχνιδιού, δεν γνωρίζουμε τους μισούς από αυτούς. Οι διαιτητές γνωρίζουν. Δεν πρέπει να σχολιάζουμε γιατί, εάν ένας διαιτητής σχολίαζε την τακτική ενός παιχνιδιού, όλοι θα πήγαιναν πάνω κάτω. Πρέπει να σεβαστούμε τη θέση τους. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού μας, δεν μπορεί να είναι αλάνθαστο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ