Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «AMEX», δεν έφταναν τα δύο γκολ του Σαλάχ στους «reds»

Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «AMEX», δεν έφταναν τα δύο γκολ του Σαλάχ στους «reds»

Μπράιτον και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις και εναλλαγές συναισθημάτων.

Σπουδαίο παιχνίδι στο «AMEX», με Μπράιτον και Λίβερπουλ να έρχονται ισόπαλες με 2-2. Οι «reds» βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, γύρισαν το ματς με δύο γκολ του Σαλάχ πριν το ημίχρονο, αλλά στο τέλος θα μπορούσαν και να είχαν χάσει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και αφού… προειδοποίησαν με τον Πέδρο στα πρώτα λεπτά, έκαναν το 1-0 στο με τον Αντινγκρά ο οποίος έκλεψε από τον Μακ Άλιστερ και πλάσαρε τον Άλισον που ήταν εκτός θέσης. Σταδιακά η Λίβερπουλ ανέβαζε την απόδοσή της μετά το γκολ και χωρίς να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες έφτασε στην ανατροπή. Στο 40′ οι παίκτες του Κλοπ βγήκαν στην κόντρα, ο Νούνιες άνοιξε στον Σαλάχ που πλάσαρε για το 1-1 και πέντε λεπτά έκανε και το 1-2 με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σομποσλάι.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Στο 53′ η Λίβερπουλ είχε τεράστια ευκαιρία για τρίτο γκολ όταν ο Χράφενμπερχ πλάσαρε στο δοκάρι από κοντά και στο 78′ ο Ντανκ έκανε το 2-2 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα, έξι λεπτά μετά η Μπράτιον άγγιξε και την ανατροπή, αλλά ο Πέδρο έχασε απίθανη ευκαιρία με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Μπράιτον: Φερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Ιγκόρ (63’ Φαν Χεκ), Μαρτς, Γκρος, Μπαλέμπα, Αντινγκρά, Μιτόμα, Φέργκιουσον (60’ Γουέλμπεκ), Πέδρο (89’ Φάτι)

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ (80’ Γκομες), Ματίπ (73’ Κονατέ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ (46’ Χράφενμπερχ), Μακ Άλιστερ, Σομποσλάι, Σαλάχ, Νούνιες, Ντίαζ.

Φουλ του «Χ»

Ισόπαλα έληξαν και τα άλλα δύο παιχνίδι των 16:00 καθώς η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 2-2 με τη Νιούκαστλ και η Γουλβς στο 1-1 με την Άστον Βίλα. Ο Σούτσεκ στο 8′ άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ, η Νιούκαστλ γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ από το τον Ίσακ (57′ και 62′) πριν ο Κούντους διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 89′. Στο άλλο ματς, η Γουλβς προηγήθηκαν με τον Τσαν στο 53′, αλλά η Βίλα απάντησε δύο λεπτά μετά με τον Τόρες για το 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ