Χαμός στην Premier League: Κοντά σε συμφωνία-μαμούθ για τα τηλεοπτικά

Χαμός στην Premier League: Κοντά σε συμφωνία-μαμούθ για τα τηλεοπτικά

Η Premier League θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία που θα της αποφέρει μεγαλύτερα ποσά από αυτά των τελευταίων ετών.

Η Premier League έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Και πως να μην προσδιορίζεται έτσι εφόσον το θέαμα που προσφέρεο είναι μοναδικό στο είδος του;

Έτσι η διοργανώτρια αρχή είναι πρόθυμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τα εγχώρια δικαιώματα από το 2025-2026 και μετά. Μάλιστα σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στόχος της είναι να προσθέσει ακόμη ένα δίκτυο φτάνοντας το σύνολο στα 4. Ο λόγος για το DAZN που θα μπει στη λίστα μαζί με τα Sky Sports, TNT Sports και Amazon Prime.

Διαβάστε επίσης: Στα χνάρια του Γκουαρντιόλα: Πως ο Μαρέσκα «μεταμόρφωσε» την Λέστερ (pics, vids)

Στόχος των υπεύθυνων είναι να επισυναφθεί νέα συμφωνία, αφού η τωρινή λήγει το καλοκαίρι του 2025, με τα συνολικά κέρδη να ξεπερνάνε τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Η σκέψη αυτή θα σημαίνει πως οι αγώνες θα μοιραστούν από Παρασκευή έως Δευτέρα με την ιδέα να παίζονται τα ματς αργά το βράδυ της Κυριακής να έχει φύγει από το τραπέζι. Άρα η τιμή ανά αγώνα θα μειώνεται με τα κέρδη να εκτοξεύονται στα παραπάνω από 200 εκατομμύρια.

Πάντως αναλυτές υποστηρίζουν ότι όσοι κατέχουν τα τηλεοπτικά πακέτα δεν θα θελήσουν να ξοδέψουν ένα κάρο λεφτά λόγω των τηλεοπτικών προτιμήσεων αλλά κυρίως οικονομικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ