Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Άλβαρεζ

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει την περίπτωση του Άλβαρεζ

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Χούλιαν Άλβαρεζ της Μάντσεστερ Σίτυ και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Παρόλο που είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στην σεζόν η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με την καταλανική «sport» οι «Μπλαουγκράνα» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Χούλιαν Άλβαρεζ της Μάντσεστερ Σίτυ και ποντάρουν στο γεγονός πως ο Αργεντινός δεν αγωνίζεται στην φυσική του θέση στους «πολίτες» λόγω της ύπαρξης του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στην Ιταλία για τον Ολυμπιακό και το ειρωνικό σχόλιο για τον Σλούκα

Από την άλλη βέβαια ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπολογίζει κανονικά τον 22χρονο και δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει εκτός και αν έρθει κάποια μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αργεντινός επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2028 με την Σίτυ το περασμένο καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό καθιστά αρκετά δύσκολη μια ενδεχόμενη μεταγραφή του και το ποσό που υπολογίζεται πως πρέπει να δαπανήσει η Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό της αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ