Μάντσεστερ Σίτυ: Στοχεύει στον Κρος για το επόμενο καλοκαίρι

Μάντσεστερ Σίτυ: Στοχεύει στον Κρος για το επόμενο καλοκαίρι

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Μάντσεστερ Σίτυ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Τόνι Κρος ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Κρος με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ήδη έντονη φημολογία αναπτύσσεται  γύρω από τον πιθανό επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τόνι Κρος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν αυτήν την κατάσταση. Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Σίτυ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Γερμανό αφού ο Κόβασιτς, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δεν είναι ικανός να καλύψει πλήρως το κενό του Γκουντογκάν.

Διαβάστε επίσης: Το δίτερμα, ο Μπιανκόν, ο 16χρονος που ανέβηκε στην 1η ομάδα, ο 18χρονος στόπερ και το γκολ του Μπρίνιτς

Μάλιστα οι «πολίτες» είναι διατεθιμμένοι να προσφέρουν στον Κρος συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 33χρονος βρίσκεται στην Μαδρίτη από το 2014 και έχει μετρήσει 428 συμμετοχές, 28 γκολ και 91 ασίστ. Παλαιότερα έχει φορέσει την φανέλα των Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ