Νιουκάστλ: «Ο Τονάλι και η οικογένεια του εξακολουθούν να έχουν την υποστήριξή μας»

Νιουκάστλ: «Ο Τονάλι και η οικογένεια του εξακολουθούν να έχουν την υποστήριξή μας»

Στην πρώτη της επίσημη τοποθέτηση προχώρησε η Νιουκάστλ για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή της, Σάντρο Τονάλι.

Οι αρμόδιες αρχές της Ιταλίας εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που ξέσπασε στην χώρα με βασικούς εμπλεκόμενους τους Τονάλι, Φατζόλι και Τζανιόλο.

Ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο 7 μηνών έχει ανακοινωθεί μόνο για τον άσο της Γιουβέντους ενώ ακόμα είμαστε σε αναμονή για τους άλλους δύο.

Αβέβαιο παραμένει και το εάν οι Τονάλι και Τζανιόλο θα αγωνιστούν με τις ομάδες τους στα ερχόμενα παιχνίδια μετά το τέλος της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Εξαφανισμένος» στα πρώτα ημίχρονα 

Στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος προχώρησε ο σύλλογος του πρώτου, η Νιούκαστλ, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ιδιαίτερα το τοπίο.

Αναλυτικά: 

«Η Newcastle United μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Sandro Tonali υπόκειται σε έρευνα από την Ιταλική Εισαγγελία και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) για σχέση του με παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο Σάντρο ασχολείται πλήρως με την έρευνα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις αρμόδιες αρχές. Αυτός και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να έχουν την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου.

Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, ο Σάντρο και η Νιουκάστλ δεν είναι σε θέση να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ