Τονάλι: Παίζει προς το παρόν παρά την απειλή αποκλεισμού

Τονάλι: Παίζει προς το παρόν παρά την απειλή αποκλεισμού

Ο Σάντρο Τονάλι, είναι ελεύθερος να παίξει απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας το προσεχές Σάββατο (21/10), ενώ αποφασίζεται η πιθανή τιμωρία του.

Ο Σάντρο Τονάλι, αναμένεται να αγωνιστεί με τη Νιουκάστλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας το προσεχές Σάββατο (21/10), παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού 12 μηνών από το ποδόσφαιρο, λόγω της συμμετοχής του στο ιταλικό σκάνδαλο στοιχηματισμού.

Ο Ιταλός μέσος, αφού έδωσε κατάθεση στο Τορίνο, επέστρεψε στην Αγγλία και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του, η οποία πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί ως τώρα.

Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη, η Νιουκάστλ ανέφερε: «Η Νιούκαστλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Σάντρο Τονάλι υπόκειται σε έρευνα από την ιταλική εισαγγελία και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε σχέση με παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα. Ο Σάντρο ασχολείται πλήρως με την έρευνα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις αρμόδιες αρχές. Αυτός και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου. Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, οι Σάντρο και Νιουκάστλ δεν είναι σε θέση να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ