Ντόρτμουντ : Πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο ο Μουρίνιο!

Ντόρτμουντ : Πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά στην καριέρα του να μετακομίσει στην Premier League.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport.de», η ο οποία επικαλείται πληροφορίες από το «Funke Sport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα συγκριτικά με την Άρσεναλ όσον αφορά την απόκτησή του.

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του αγγλικού συλλόγου έχει παίξει ο ίδιος ο Μουρίνιο, ο οποίος έχει τηλεφωνήσει στον 29χρονο ποδοσφαιριστή των Βεστφαλών, ώστε να του δείξει εμπράκτως την επιθυμία του για να τον ντύσει στα «κόκκινα».

Όσον αφορά τη Ντόρτμουντ, φαίνεται πως έχει αποφασίσει την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της, κοστολογώντας τον, μάλιστα, στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος, πάντως, ήταν λακωνικός σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά μετά τη χθεσινή φιλική ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC: «Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ