Ομπαμεγιάνγκ: «Πολύ καλός προπονητής ο Έμερι»

Ομπαμεγιάνγκ: «Πολύ καλός προπονητής ο Έμερι»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εξέφρασε την άποψη πως με τον Αρσέν Βενγκέρ η Άρσεναλ δεν είχε… μέλλον και έσπευσε να καλωσορίσει τον νέο προπονητή των «κανονιέρηδων», Ουνάι Έμερι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ συνεργάστηκε με τον Βενγκέρ στην Άρσεναλ μόλις για έξι μήνες, αλλά σχημάτισε την άποψη πως οι «κανονιέρηδες» χρειάζονταν μία αλλαγή έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας του Αλσατού τεχνικού στην ομάδα.

Αντιθέτως, ο Γκαμπονέζος επιθετικός, ο οποίος μετακόμισε στο Βόρειο Λονδίνο κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την έλευση του Έμερι στον αγγλικό σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο «RMC»:

«Ο Έμερι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Στην Παρί υπάρχει τεράστια πίεση και δεν είναι εύκολο. Γνωρίζω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά στη Σεβίλλη και στην Παρί. Όσον αφορά την αποχώρηση του Βενγκέρ θεωρώ ότι υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία πλευρά, είναι παράξενο για όλους τους οπαδούς που έφυγε ο προπονητής. Σίγουρα, όμως, αποτελεί μία νέα αρχή. Τις τελευταίες σεζόν για να πω την αλήθεια ο σύλλογος είχε φτάσει σε τέλμα. Νομίζω ότι όλοι είναι λίγο ενθουσιασμένοι να δουν τι θα συμβεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι παράξενο που έφυγε ο κόουτς μετά από 22 χρόνια. Αυτή είναι, όμως, η ζωή και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα είναι μία νέα αρχή οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Όλοι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ