Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 4-1: Βαριά ήττα για τα «σφυριά» πριν τον Ολυμπιακό

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 4-1: Βαριά ήττα για τα «σφυριά» πριν τον Ολυμπιακό

Η Άστον Βίλα συνέτριψε την Γουέστ Χαμ (4-1) λίγες μέρες πριν τα «σφυριά» αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League.

Βαριά ήττα για την Γουέστ Χαμ από την Άστον Βίλα (4-1) για την 9η αγωνιστική της Premier League λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League (26/10, 19:45).

Οι «χωριάτες» πήραν το προβάδισμα με τον Ντάγκλας Λουίζ στο 30′ με τον Βραζιλιάνο να γίνεται ο πρώτος παίκτης της ομάδας που σκοράρει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι 0 25χρονος μέσος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: Αστερας Τρίπολης – ΑΕΚ 0-3: Πέρασε από την Τρίπολη

Τέσσερα λεπτά αργότερα με αρκετή δόση τύχης ο Μπόουεν σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα μειώνοτας σε 2-1. Η Γουέστ Χαμ δεν δημιουργούσε ευκαιρίες και τελικά την πλήρωσε με τον Γουότκινς να κάνει μία τρομερή ατομική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 3-1.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μπέιλι στο 89′ που είχε περάσει ως αλλαγή στον παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα. Πλέον η Άστον Βίλα βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς με την Γουέστ Χαμ να παραμένει στην 9η με 14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ