Η Τότεναμ «φιγουράρει» στην κορυφή της Premier League με απίστευτο ρεκόρ του Ποστέκογλου

Η Τότεναμ «φιγουράρει» στην κορυφή της Premier League με απίστευτο ρεκόρ του Ποστέκογλου

Λίγοι περίμεναν όταν ο Άγγελος Ποστέκογλου ανέλαβε την Τότεναμ, να την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας με μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Η Τότεναμ με τη νίκη της επί της Φούλαμ με 2-0, ανέβηκε στην κορυφή της Premier League, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να κατακτά μία ξεχωριστή κορυφή στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός των «Σπιρουνιών» στο ξεκίνημά του στον πάγκο των Λονδρέζων έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Euroleague: «Έρχονται» σημαντικές μεταγραφές από το NBA – Γερά στο «κόλπο» και ο Παναθηναϊκός

Οι 23 πόντοι που έχει συγκεντρώσει με την Τότεναμ τον κάνουν τον προπονητή με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς, στα πρώτα 9 παιχνίδια που κοουτσάρει στην Premier League.

Καταλαβαίνει κανείς πως για να βρεθεί στη συγκεκριμένη κορυφή μάζεψε περισσότερους βαθμούς από θρύλους της προπονητικής όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και οι Κλοπ και Γκουαρντιόλα, που κατάφεραν να μεταμορφώσουν τη σύγχρονη ιστορία της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ