Λίβερπουλ: Νέο πρόβλημα με Μανέ

Λίβερπουλ: Νέο πρόβλημα με Μανέ

Ο Σάντιο Μανέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που είχε τραυματιστεί και επέστρεψε εσπευσμένα στο Μέρσεσαϊντ για να ακολουθήσει θεραπεία

Στη Λίβερπουλ δεν λένε να ησυχάσουν με τον Σάντιο Μανέ να ταλαιπωρείται διαρκώς από τραυματισμούς και να μην μπορεί να συνεισφέρει στην ομάδα του.

Αυτή τη φορά ο Σενεγαλέζος ακραίος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο που είχε τραυματιστεί πριν λίγο καιρό, αγωνιζόμενος στο ματς που έδωσε η χώρα του κόντρα στη Νότια Αφρική. Μπορεί η Σενεγάλη να κέρδισε με 2-0 και να εξασφάλισε την παρουσία της στο Μουντιάλ του 2018 ωστόσο στις τάξεις της Λίβερπουλ «τρέμουν» στην πιθανότητα νέου σοβαρού τραυματισμού του.

Όπως ενημέρωσε η Σενεγάλη ο 25χρονος άσος, ύστερα από συμφωνία με τη Λίβερπουλ, επέστρεψε στο Μέρσεσαϊντ για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να μπορέσει να ενσωματωθεί στα πλάνα του Γιουργκεν Κλοπ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θυμίζουμε ότι ο Σάντιο Μανέ είχε μείνει εκτός για ένα μήνα εξαιτίας τραυματισμού με το πρόβλημα να φαίνεται πως επανέρχεται και τη Λίβερπουλ αλλά και τον ίδιο να μην λένε να ησυχάσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ