Επιστροφή-σοκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επιστροφή-σοκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντάβιντ Ντε Χέα είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για ακόμη μία φορά.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Απ’ ότι φαίνεται αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί ύστερα από τρεις μήνες. Ο Ντε Χέα δεν κατάφερε να βρει κάποια ομάδα όλο το καλοκαίρι και παρέμενε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά. Ο 32χρονος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στην Γιουνάιτεντ για να χαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες και να παρακολουθήσει αγώνα της γυναικείας ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» με τη Γουέστ Χαμ για τον Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

Όπως αναφέρει η «Sun» οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως είναι ελεύθερος και να του προσφέρουν συμβόλαιο. Ο λόγος είναι οι κακές αποδόσεις του Ονάνα στην εστία της ομάδας παρά την πρόσφατη εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Κοπεγχάγη για το Champions League.

Μάλιστα ο Καμερουνέζος κίπερ θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Copa Africa με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Αν τα σενάρια που κυκλοφορούν όντως γίνουν πραγματικότητα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα μπορέσει ο Έρικ Τεν Χαγκ να διαχειριστεί μία τριάδα τερματοφυλάκων που αποτελείται από τους Ντε Χέα, Ονάνα και τον νεοαποκτηθέντα Αλτάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ