Ποστέκογλου: «Το να μην έχουμε τον Κέιν μας αλλάζει ως ομάδα γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικά άτομα»

Ποστέκογλου: «Το να μην έχουμε τον Κέιν μας αλλάζει ως ομάδα γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικά άτομα»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, δεν συμφωνεί με την ιδέα πως, η ομάδα του έχει βελτιωθεί μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν, από την Τότεναμ.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, απέρριψε την ιδέα ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί μετά την αποχώρηση του Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, πρώτος σκόρερ των «Πετεινών» για εννέα συνεχείς περιόδους, άφησε τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι για να πάει στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Τότεναμ είναι μια από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις της εφετινής Premier League παίζοντας ένα ελεύθερο στυλ ποδοσφαίρου, που είδε την ομάδα του βόρειου Λονδίνου να ανεβαίνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δύο μήνες μετά την έναρξη της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, η πρόταση-μαμούθ της Γουέστ Χαμ, ο Πελεγκρίνι, ο Ουσίγιος και το πλοίο από τη Νάξο, που τον «πήγε» στον… Βαγγέλη Μαρινάκη

Ωστόσο, ο Ποστέκογλου δεν πιστεύει ότι η φόρμα της ομάδας του έχει καμία σχέση με την αποχώρηση του Κέιν, επιλέγοντας να επαινέσει το σύστημα και τις ατομικές ιδιότητες των παικτών του.

«Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι τα άτομα αλλάζουν τον τρόπο που παίζεις. Το να μην είναι εκεί (ο Κέιν), απλώς επιτρέπει να φέρουμε διαφορετικά άτομα στην ομάδα κι αυτά αλλάζουν τη δυναμική της», είπε ο ομογενής τεχνικός.

«Και πάλι, ενώ ο τρόπος που θέλω να παίζουν οι ομάδες μου έχει μια πραγματικά σαφή δομή, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δημιουργήσω μια ισορροπημένη ομάδα όπου τα άτομα μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική της. Το να έχουμε τον «Σόνι» (Σον) ως νούμερο 9 είναι διαφορετικό από το να έχουμε τον Χάρι ή ακόμα και τον «Ρίτσι» (Ριτσάρλισον) ως νούμερο 9 μας», συνέχισε ο Ποστέκογλου.

Και συμπλήρωσε: «Το να μην έχουμε τον Χάρι εκεί μας αλλάζει ως ομάδα γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικά άτομα, αλλά αν ο Χάρι ήταν ακόμα εδώ η δομή θα ήταν η ίδια και θα είχαμε τα ίδια βασικά στοιχεία της προσπάθειας να κυριαρχήσουμε στον αντίπαλο, να πιέσουμε τον αντίπαλο, όλα αυτά. Κάποια πράγματα θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ