Σπουδαίος Γκουαρντιόλα: Τίμησε την μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (pic)

Σπουδαίος Γκουαρντιόλα: Τίμησε την μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον (pic)

Λίγο πριν την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντίολα, τίμησε την μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Λίγο πριν την αναμέτρηση των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ Γκουαρντίολα, τίμησε την μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή πριν από λίγες μέρες.

Ο Καταλανός τεχνικός, ήταν ανάμεσα στα άτομα που υπέγραψαν το βιβλίο των συλλυπητηρίων του θρυλικού Άγγλου της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, η πρόταση-μαμούθ της Γουέστ Χαμ, ο Πελεγκρίνι, ο Ουσίγιος και το πλοίο από τη Νάξο, που τον «πήγε» στον… Βαγγέλη Μαρινάκη

«Σεβόμαστε απίστευτα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Έχουμε τεράστιο σεβασμό για το είδωλο, για τη φιγούρα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός.

«Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στο ποδόσφαιρο και στον τόπο που έζησες. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ