Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως θα έρθουν οι επιτυχίες για την… Γιουνάιτεντ

Ο Γκουαρντιόλα αποκάλυψε πως θα έρθουν οι επιτυχίες για την… Γιουνάιτεντ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ, απέναντι στη Γιουνάιτεντ και μεταξύ άλλων, υπερασπίστηκε τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ, απέναντι στη Γιουνάιτεντ και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επιστρέψουν στις επιτυχίες που δεν είναι άλλες από την κατάκτηση τίτλων.

Ταυτόχρονα, υπερασπίστηκε όλους τους προπονητές, με αφορμή την κριτική που δέχεται ο Έρικ Τεν Χαγκ, ζητώντας από τις ομάδες και των κόσμο να δίνει χρόνο σε όλους τους συναδέλφους του.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι του Μάντσεστερ: Το ρεκόρ του Πεπ και το σερί του Φερνάντες (pic,vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Σερ Άλεξ είχε δίκιο (τότε), η Σίτι δεν ήταν προκλητική, ήταν από τη μέση προς τα κάτω. Η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ εκείνη την εποχή ήταν οι πιο πλούσιες, γι’ αυτό βρισκόταν εκεί η Σίτι. Αλλά μετά από αυτό, ο Σεΐχης Μανσούρ και ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, ο οποίος ανέλαβε και έκανε μια επένδυση. Μετά από αυτό, ο Σερ Άλεξ δεν περίμενε να το μάθει αυτό, ούτε καν εγώ που βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Δεν ήμασταν στην ελίτ και τώρα είμαστε, ίσως είναι άβολο για πολλά πράγματα. Αυτή είναι μια πραγματικότητα και θέλουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο»

Για το αν η Γιουνάιτεντ μπορεί να κυριαρχήσει ξανά: «Ίσως όχι με τον τρόπο που έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον γιατί τότε υπήρχαν μόνο δύο ή τρεις ομάδες, τώρα υπάρχουν περισσότερες με πολλούς απίστευτους προπονητές. Ίσως όχι με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν πάρουν καλές αποφάσεις, με την ιεραρχία, με τον αθλητικό διευθυντή, με τους προπονητές, με τους παίκτες και τις ίδιες ιδέες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν συμβαίνει κάτι είναι στο επίκεντρο όλη μέρα.

Η φήμη και το κύρος που έχουν είναι πάντα εκεί. Απλώς χρειάζεται να κάνει κλικ. Υπήρξε ένας χρόνος με τον Όλε που ήταν κοντά. Αλλά η Λίβερπουλ ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας – μας έκαναν να προκαλούμε όλο και πιο ψηλά και μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτερη ομάδα σε όλα τα τμήματα.

Μας προκάλεσαν όπως καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει πριν. Χρειάζεται χρόνο. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να κερδίσει τέσσερα, πέντε έξι παιχνίδια στη σειρά. Αν το κάνουν αυτό θα είναι στην κορυφή. Αφήστε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά που μου επέτρεψαν να κάνω στην πρώτη μου σεζόν, όταν δεν κερδίσαμε. Δώστε χρόνο στους τεχνικούς και θα το κάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ