Στο κυνήγι της Τότεναμ, Λίβερπουλ και Βίλα – Νέα «γκέλα» για Μπράιτον

Στο κυνήγι της Τότεναμ, Λίβερπουλ και Βίλα – Νέα «γκέλα» για Μπράιτον

Λίβερπουλ και Άστον Βίλα δεν αντιμετώπισαν κανένα θέμα κόντρα σε Νότιγχαμ (3-0) και Λούτον (3-1) και έμειναν στην τετράδα. Για τέταρτη σερί αγωνιστική μακριά από τη νίκη η Μπράιτον (1-1).

Η Λίβερπουλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ και επικράτησε με 3-0 στο Anfield και μαζί με την Άστον Βίλα που κέρδισε με 3-1 τη Λούτον συνεχίζουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τότεναμ.

Η Μπράιτον για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League έμεινε μακριά από τη νίκη, με τη Φούλαμ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1: Δεν «σηκώνει» κεφάλι με τίποτα

Η Λίβερπουλ με την επιθετική της τριπλέτα  σε μεγάλα κέφια, κέρδισε με 3-0 την Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ζότα να ανοίγει το σκορ στο 31ο λεπτό σε κενό τέρμα, ύστερα από απόκρουση του Τέρνερ σε σουτ του Νούνιεζ.

Ο Ουρουγουανός πήρε τη σκυτάλη στο 35′ και ολοκλήρωσε την εξαιρετική ομαδική συνεργασία των «Κόκκινων» κάνοντας από κοντά το 2-0 από πάσα του Σομποσλάι. Ο Σαλάχ δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει και στο 77′ εκμεταλλεύτηκε την τραγική έξοδο του Τέρνερ 40 μέτρα έξω από το τέρμα του και με κενό τέρμα έκανε το τελικό 3-0, με τους «Ρεντς» να βλέπουν το γκολ του Χάκπο στο 90+3′ να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Μόλις 1 βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ βρέθηκε η Άστον Βίλα, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την τεσσάρα στην Γουέστ Χαμ, νίκησε με 3-1 τη Λούτον.

Ο ΜακΓκίν έκανε το 1-0 στο 17′, με τον Ντιαμπί στο 49ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η Βίλα έφτασε στο 3-0, με αυτογκόλ του Λόκιερ στο 62′, πριν μειώσει η Λούτον με νέο αυτογκόλ στο 83′ από τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για το τελικό 3-1.

Η Μπράιτον αν και προηγήθηκε με τον Φέργκιουσον στο 26′, με αντίπαλο τη Φούλαμ, δέχθηκε γκολ ισοφάρισης από τον Παουλίνια στο 65ο λεπτό, με το σκορ να μένει στο 1-1 και τη Μπράιτον να μένει στο -6 από την τετράδα.

Η βαθμολογία της Premier League, με το ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Σίτι σε εξέλιξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ