Τσέλσι : Ο παλαιότερος παίκτης της θέλει να φύγει από την ομάδα

Τσέλσι : Ο παλαιότερος παίκτης της θέλει να φύγει από την ομάδα

Ο παλαιότερος παίκτης της Τσέλσι θέλει να φύγει από την ομάδα χωρίς να έχει παίξει ούτε μία φορά!

Αν ρωτήσει κανείς τους φίλους της Τσέλσι για το ποιος είναι ο παλαιότερος παίκτης της, πολύ πιθανό να μην γνωρίζουν την απάντηση. Και είναι λογικό, καθώς δεν τον έχουν δει καθόλου στο γήπεδο. Η σωστή απάντηση λοιπόν, είναι ο Ματέγια Ντέλατς.

Ο τερματοφύλακας των «μπλε» ανήκει στην ομάδα εδώ και οκτώ χρόνια χωρίς να έχει ούτε μία συμμετοχή με τη φανέλα της! Ο Κροάτης γκολκίπερ είχε υπογράψει στην ομάδα του Λονδίνου σε ηλικία 17 ετών, για το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών, αφήνοντας την Ίντε Ζέπρεσιτς. Την ίδια περίοδο, ο Ντέλατς δόθηκε στη Φίτεσε με τη μορφή δανεισμού.

Όταν επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, δυστυχώς γι’ αυτόν δεν έπεισε κανέναν προπονητή της Τσέλσι για να του δώσει ευκαιρία να υπερασπιστεί έστω και μια φορά την εστία της. Συνεπώς, οι δανεισμοί διαδέχονταν ο ένας τον άλλο με τις εξής ομάδες να τον αποκτούν προσωρινά στο ρόστερ τους: Ντιναμό Μπουντεγιόβιτσε (Τσεχία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Ιντερ Ζάπρεσιτς (Κροατία), Βοϊβοντίνα (Σερβία) Σαράγεβο (Βοσνία), Αρλ Αβινιόν (Γαλλία), Σαράγεβο (Βοσνία) και Μουσκρόν (Βέλγιο).

Ο Ματέγια έχει διάφορα ζητήματα με την άδεια εργασίας του και θέλει να αποχωρήσει από την λονδρέζικη ομάδα. « Η Τσέλσι είχε ένα σχέδιο για την καριέρα μου, αλλά δεν μπορείς να σχεδιάσεις κάποια πράγματα», είπε ο 25χρονος τερματοφύλακας, που εξακολουθεί να έχει καριέρα μπροστά του, αλλά σίγουρα μακριά από το «Σταμφορντ Μπριτζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ