Λονδρέζικο ντέρμπι για την απόκτηση του Ίβαν Τόνεϊ

Λονδρέζικο ντέρμπι για την απόκτηση του Ίβαν Τόνεϊ

Άρσεναλ και Τσέλσι είναι αποφασισμένες να «μονομαχήσουν» για την απόκτηση του Ίβαν Τόνεϊ. Φρένο στην υπόθεση, όμως, βάζουν οι υψηλές απαιτήσεις της Μπρέντφορντ.

Ο Ίβαν Τόνεϊ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του. Ο 27χρονος άσσος θέλει να αποχωρήσει από τη Μπρέντφορντ και ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι… μνηστήρες.

Δύο μεγάλες ομάδες του Λονδίνου, Άρσεναλ και Τσέλσι, θέλουν να ενισχυθούν στη γραμμή κρούσης τους και έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Άγγλου επιθετικού. Παρ’ όλα αυτά οι απαιτήσεις της Μπρέντφορντ, μόνο χαμηλές δεν είναι αφού αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 1οο εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης: Δύο ώρες κατέθετε ο Αλαφούζος στον Άρειο Πάγο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο

Υπενθυμίζουμε πως ο Τόνεϊ παραμένει ανενεργός από τον περασμένο Mάιο, όταν και του επιβλήθηκε τιμωρία αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας παράνομου στοιχηματισμού. Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ επιστρέφει στην ενεργό δράση τον Ιανουάριο, όταν και λήγει η ποινή του.

Ο Τόνεϊ βρίσκεται στις «Μέλισσες» από το 2020 και πέρυσι αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 20 γκολ σε 33 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ